A-line

Оваа колекција е резултат на висока мода, модерни урбани концепти и класична елеганција! Нашиот тим сакаше да ја покаже есенцијата на секојдневната, модерна и урбана жена која сепак сака да изгледа како принцеза на денот на нејзината свадба и да ја покаже нејзината гламурозна страна. Со оваа колекција, го прославуваме урбаниот гламур како стил, со деликатна иновација и сензуални флуидни линии.

error: Content is protected !! / Содржината е заштитена